top of page
BOENDE

TURISTKARTAN - ÄLVDALEN 

Vill du bo i en stuga mitt ute i skogen? Eller i ett vandrarhem med naturen runt knuten? Eller är du den som föredrar ett bekvämt hotell med en relaxavdelning? I Älvdalen har vi boende för alla behov. 

hotell_ävldalen.jpg

Hotell Älvdalen

Ett upplevelsehotell med Älvdalens historia som grund. Här kan du ta del av historien om Hagström, äta en 3 rätters middag, en utsökt lunchbuffe eller bo i ett av deras bekväma rum. De har även en relaxavdelning. Håll även utkik i deras eventkalender! 

 

Boka din vistelse eller läs mer här: 

Hotell i centrala Älvdaen

Tre_Bj%C3%83%C2%B6rnar_edited.jpg

STF Tre Björnar

Vandrarhem i centrala Älvdaen

Välkomna till Vandrarhemmet Tre Björnar. Här finns 12 st charmigt inredda rum samt en vedeldad bastu. Vi serverar en god och bra frukost med hemkokt sylt och marmelad, hembakat bröd och lokala charkuterier. Byggnaden är från 1916 och bara det är värt en vistelse. Tre Björnar håller öppet året runt samt vi är anslutna till Svenska Turistföreningen. 

0251-10482 trebjornar@telia.com.

Boka din vistelse eller läs mer här: 

IMG_20200507_071221_edited.jpg

Älvdalens Camping

Vill du bo granne med Österdalälven? Då har du kommit rätt. Älvdalens Camping ligger naturnära och är en väldigt rofylld plats. Här finns stugor att hyra alldeles bredvid vattnet och de erbjuder även flugfiskekurser, kanotpaddling och älgsafari. 

 

Boka din vistelse eller läs mer här: 

Camping nära vackra Österdalälven

hedgården.jpg

Hedgården

Hedgårdens gårdshotell ligger 3km norr om centrala Älvdalen. Här bor gästerna i ett helt eget sekelskifteshus. På gården finns höns och de finns cyklar att låna. De erbjuder helpension och även guidningar. Detta är en lantlig idyll! 

 

Boka din vistelse eller läs mer här: 

Gårdshotell 3 km norr om Älvdalen

IMG_20200503_134210.jpg

Åsens Vandrarhem Uvboet

Vandrarhem nära naturen

Den gamla skolan i Åsen har byggts om till ett fint vandrarhem med 9 rum. Här finns ett stort kök, ett gym och på sommaren ligger det granne med en 25 tempererad utomhusbassäng. Runt hörnet finns skidspår, vandringsleder och fina fiskevatten. 

 

Boka din vistelse eller läs mer här: 

NAVARDALEN.jpg

Navardalens Vildmarkstation

Vid Navarsjön ligger Navardalens Vildmarksstation, en idyll mitt ute i vildmarken. Här finns djurlivet och naturen runt knuten. En vedeldad bastu finns, samt möjlighet att hyra kanot och roddbåt. 

 

Boka din vistelse eller läs mer här: 

Boende i Vildmarken

bottom of page